021/453-063 • 062/453-799 Mi smo online, slobodno pitajte! ➜ perlatours@sbb.rs
Stavros

STAVROS, Strimonikos zaliv

 

Stavros, gradić sa 4.000 stanovnika u opštini Rendina, lociran je u Zalivu Strimonikos, 70 km istočno od Soluna, na mestu gde se susreću plavetnilo Egejskog mora i guste šume planine Holomontas. Blaga klima i dugačka peščana plaža osnova su duge tradicije i popularnosti ovog letovališta, zajedno sa brojnim prodavnicama, restoranima, tavernama, klubovima, kafićima, parkovima i malom lukom koja deli obalu na dva dela.

Desno od pristaništa prostire se plaža bez mnogo zelenila, idealna za ljubitelje sunca i levo od pristaništa plaža „Platania“ bogata zelenilom i idealno je mesto za prijatan odmor. Nedaleko od letovališta su LIDL i svi drugi veliki grčki supermarketi. Letovanje u Stavrosu podjednako je dobar izbor za turiste svih uzrasta, koji pored kupanja u kristalno čistom i toplom moru imaju mogućnost odmaranja na širokoj peščanoj plaži, kojoj se već godinama od strane Evropske Unije i Mediterana dodeljuje „plava zastavica“ za uređenost plaže i čistoću mora.

Smeštaj iz naše ponude:

Apart. hotel Nick

Apart. hotel se nalazi u novom i mirnom delu Stavrosa, udaljena od plaže pola minuta hoda. Apart. hotel je luksuzno namešten. Raspolaže recepcijom, holom, dvokrevetnim i trokrevetnim studiima i travnatim dvorištem sa cvećem i palmama.

read more

Apart. hotel Stratos

Vila se nalazi u novom i mirnom delu Stavrosa, udaljena od plaže 30 metara. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima, velikim lepo uređenim travnatim dvorištem i otvorenim bazenom.

read more

Apart. hotel Cross Plaza

Apart. hotel se nalazi u novom i mirnom delu Stavrosa, udaljen od plaže minut hoda. Apart. hotel raspolaže recepcijom, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima, velikim lepo uređenim travnatim dvorištem i igralištem za decu.

read more

Vila Domna

Vila se sastoji od dva dela, od kojih je jedan novoizgrađeni i nalazi se u novom i mirnom delu Stavrosa, udaljena od plaže 70 metara. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima i četvorokrevetnim apartmanima.

read more
Stavros
Stavros

Vreme:

Stavros
24.04.2019., 14:59
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
23°C
Prognoza - 25.04.2019.
Dan
Uglavnom sunčano, sa mogućom prolaznom oblačnošću.
Uglavnom sunčano, sa mogućom prolaznom oblačnošću.
24°C
Brzina vetra: 2 m/s JJI
Naleti vetra: 3 m/s
max. UV-Index: 10
Prognoza - 26.04.2019.
Dan
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
24°C
Brzina vetra: 2 m/s ISI
Naleti vetra: 3 m/s
max. UV-Index: 9
 

Kontakt

Share This