021/453-063 • 062/453-799 Mi smo online, slobodno pitajte! ➜ perlatours@sbb.rs
leptokaria

Leptokaria, Pieria

Leptokaria se nalazi na oko 85 kilometara jugozapadno od Soluna i 25 kilometara južno od trgovačkog centra Katerini, na najlepšem delu obale koja se pruža podno planine Olimp. Ova olimpska regija ima jedinstvenu banjsku klimu koju karakterišu susret planinskih i mediteranskih vazdušnih struja, toplo more i veoma prijatne noći. Leptokaria pruža ugodan odmor svim generacijama. Ovde ćete naći sve što Vam je potrebno da uživate u Vašem letovanju: dugu peščano-šljunkovitu plažu, lepo šetalište kraj obale, trgovačko-pešačku zonu i park u centru naselja. Tu je i mnoštvo marketa, hotela, rent a car agencija, taverni, kafića, kao i diskoteka i pošta. Veoma je privlačna i zbog izuzetnog geografskog položaja uz autoput i železničku prugu koji povezuju Solun i Atinu. Nije slučajnost da smo ovo lepo letovalište uvrstili u našu ponudu, a Vi proverite zašto.

Smeštaj iz naše ponude:

Vila Navarino

Vila Navarino se nalazi u centralnom delu Leptokarie, na domak plaže, gde je od plaže odvaja šetalište. Vila raspolaže komfornim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima, od kojih je većina sa pogledom na more.

read more

Vila Nefeli

Vila se nalazi u centralnom delu Leptokarie, na domak plaže, gde je od plaže odvaja šetalište. Vila raspolaže komfornim dvokrevetnim i trokrevetnim studiima i četvorokrevetnim apartmanima, svi sa pogledom na more.

read more

Vila Nikos

Vila se nalazi u centralnom delu Leptokarie, na domak plaže, gde je od plaže odvaja šetalište. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studiima i četvorokrevetnim apartmanima,

read more
leptokaria
leptokaria

Vreme:

Leptokaria
27.06.2019., 02:53
Bez padavina.
Bez padavina.
22°C
Subjektivno: 20°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Prognoza - 28.06.2019.
Dan
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
31°C
Brzina vetra: 3 m/s SSI
Naleti vetra: 6 m/s
max. UV-Index: 11
Prognoza - 29.06.2019.
Dan
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
26°C
Brzina vetra: 4 m/s SI
Naleti vetra: 6 m/s
max. UV-Index: 11
 

Kontakt

Share This