021/453-063 • 062/453-799 Mi smo online, slobodno pitajte! ➜ perlatours@sbb.rs
Sarti

Sarti, Halkidiki – Sitonia

 

Na istočnoj obali poluostrva Sitonia, sa pogledim na Svetu Goru, na 3 km dugačkoj peščanoj plaži, smešteno je nekada ribarsko, sada slikovito mesto Sarti. U poslednjih 10 godina mesto je postalo poznato, zahvaljujući turistima koji su ga otkrili i doprineli da postane početna tačka za obilazak prelepih peščanih plaža na Sitonii. Blizina Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnost za organizaciju raznih izleta kopnom ili vodom. Na plaži u Sartiu postoji mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana. Mesto obiluje beach barovima, tavernama, kafićima, picerijama, poslastičarnicama, fast food restoranima, pekarama, diskotekama i mnoštvom marketa. U Sartiu postoji ambulanta, apoteka, pošta i rent a car agencija.

Smeštaj iz naše ponude:

Vila Afroditi

Vila se nalazi u starom i mirnom delu Sartia, u blizini glavnog trga i crkve, udaljena od plaže minut i od centra sedam minuta hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studiima.

read more

Vila Sartios

Vila se sastoji od dva dela i nalazi se u mirnom delu Sartia, nedaleko od glavnog trga, udaljena od plaže minut i od centra pet minuta hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studiima i trokrevetnim studiima sa pomoćnim krevetom

read more

Vila Chrisula

Vila se nalazi u centru Sartia, udaljena od plaže pola minuta hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim studiima, dvokrevetnim studiima sa pomoćnim krevetom i četvorokrevetnim studiima.

read more

Vila Tanasis

Vila se nalazi u novom i mirnom delu Sartia, okružena sa stablima maslina, udaljena od plaže pola minuta i od centra pet i po minuta hoda. Vila raspolaže sa četvorokrevetnim apartmanima sa prostranim terasama i roštiljem u dvorištu.

read more

Vila Arhon

Vila se nalazi u novom i mirnom delu Sartia, udaljena od plaže pola minuta i od centra pet minuta hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studiima.

read more

Vila Stella

Vila se nalazi u novom i mirnom delu Sartia, udaljena od plaže pola minuta i od centra pet i po minuta hoda. Vila raspolaže četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima i roštiljem u dvorištu.

read more

Vila Evangelia

Vila se nalazi u mirnom delu Sartia, udaljena od plaže 40 koraka i od centra šest minuta hoda. Market je u neposrednoj blizini. Vila raspolaže komfornim dvokrevetnim i trokrevetnim studiima.

read more

Vila Panajota

Vila se sastoji od dva dela i nalazi se u novom delu Sartia, poznatijeg pod imenom Sarti beach, udaljena od plaže pola minuta i od centra dvadeset minuta hoda. Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima.

read more
Sarti
Sarti

Vreme:

Sarti
27.06.2019., 02:59
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
25°C
Prognoza - 28.06.2019.
Dan
Bez padavina.
Bez padavina.
31°C
Brzina vetra: 1 m/s JI
Naleti vetra: 3 m/s
max. UV-Index: 11
Prognoza - 29.06.2019.
Dan
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
26°C
Brzina vetra: 3 m/s I
Naleti vetra: 5 m/s
max. UV-Index: 11
 

Kontakt

Share This