021/453-063 • 062/453-799 Mi smo online, slobodno pitajte! ➜ perlatours@sbb.rs
Polihrono

Polihrono, Halkidiki – Kasandra

 

Na 98. kilometru jugoistočno od Soluna nalazi se letovalište Polihrono, smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Ima veliku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnu za decu. Na plaži postoji mogućnost iznajmljivanja suncobrana i ležaljki kao i velika ponuda za bavljenje sportovima na vodi. Puno sunca
i prirodnih lepota, dobra snabdevenost, srdačnost i gostoljubivost domaćina, garancija su za dobar odmor. U Polihronu postoje ambulanta, apoteka, pošta, te mnoštvo supermarketa, hotela, taverni, kafića, barova, pekara, picerija i rent a car agencija.

Smeštaj iz naše ponude:

Apart. hotel Sarikas

Apart. hotel se nalazi nadomak centra Polihrona, udaljen od centra minut i od plaže četiri minuta hoda. Apart. hotel raspolaže recepcijom, dvokrevetnim studiima, i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima, otvorenim bazenom i parkingom.

read more

Apart. hotel Poseidonio

Apart. hotel se nalazi u centru Polihrona, udaljen od plaže minut hoda. Market je u neposrednoj blizini. Apart. hotel raspolaže recepcijom, dvokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima, restoranom i parkingom.

read more

Vila Adam 2

Vila se nalazi u mirnom delu Polihrona, udaljena od centra dva i po minuta i od plaže dva minuta hoda. Market je u neposrednoj blizini. Vila raspolaže četvorokrevetnim apartmanima i parkingom.

read more

Vila Moustakas

Vila se nalazi u centralnom delu Polihrona, udaljena od plaže 40 koraka i od centra minut hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima.

read more

Vila Moustakas Lux

Vila se nalazi u centralnom delu Polihrona, pored Vile Moustakas, udaljena od plaže 40 koraka i od centra minut hoda.  Vila je luksuzno opremljena i raspolaže komfornim apartmanima sa 2 terase za 2 do 7 osoba.

read more

Hotel Jean Marie

Hotel se nalazi u centralnom delu Polihrona, na domak plaže. Market je u neposrednoj blizini. Hotel raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Postoji mogućnost iznajmljivanja dečijeg krevetića.

read more
Psakoudia
Psakoudia

Vreme:

Polihrono
24.04.2019., 15:27
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
18°C
Prognoza - 25.04.2019.
Dan
Uglavnom sunčano, sa mogućom prolaznom oblačnošću.
Uglavnom sunčano, sa mogućom prolaznom oblačnošću.
23°C
Brzina vetra: 2 m/s ISI
Naleti vetra: 3 m/s
max. UV-Index: 8
Prognoza - 26.04.2019.
Dan
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
24°C
Brzina vetra: 3 m/s SI
Naleti vetra: 4 m/s
max. UV-Index: 8
 

Kontakt

Share This