021/453-063 • 062/453-799 Mi smo online, slobodno pitajte! ➜ perlatours@sbb.rs
Hanioti

Hanioti, Halkidiki – Kasandra

 

Hanioti je moderno letovalište koje svojim posetiocima ima šta da ponudi. Velika peskovita plaža, oivičena parkom punim zelenila, pružiće Vam prijatnu hladovinu u vr elim letnjim danima, a u večer njim satima nezaboravne romantične šetnje. Pored mogućnosti za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana, dobra je ponuda za bavljenje raznim sportovima na vodi. U centru mesta nalazi se veliki trg pun zelenila, na kome život traje do kasno u noć. Na trgu i oko njega smeštene su brojne prodavnice, taverne, restorani, picerije, kafei, barovi i objekti za zabavu. U mestu postoji ambulanta, apoteka, pošta, mnoštvo hotela, rent a car agencija, dobro snabdevenih supermarketa, poslastičarnica i pekara. Hanioti je udaljen od Soluna 103 kilometra.

      

 

 

Smeštaj iz naše ponude:

Vila Eleni

Vila se nalazi nadomak centra Haniotia, udaljena od centra pola minuta i od plaže minut i po hoda. Market je u neposrednoj blizini. Vila raspolaže trokrevetnim studiima.

read more

Vila Odysseas

Vila se nalazi u centru Haniotia, udaljena od plaže dva i po minuta hoda. Vila raspolaže trokrevetnim studiima. U svakom studiu se nalazi kuhinja sa frižiderom, TV prijemnik i klima uređaj.

read more

Vila Anna

Vila se nalazi u centru Haniotia, udaljena od centra pola minuta i plaže dva minuta hoda. Market je u neposrednoj blizini. Vila raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima.

read more

Apart. hotel Penny’s

Apart. hotel se nalazi u mirnom delu Haniotia, udaljen od centra pet i od plaže tri minuta hoda. Apart. hotel raspolaže recepcijom, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima, otvorenim bazenom i parkingom.

read more
Psakoudia
Psakoudia

Vreme:

Hanioti
18.12.2018., 17:17
Kišovito.
Kišovito.
8°C
Prognoza - 19.12.2018.
Dan
Pretežno lepo vreme, sa mogućim padavinama.
Pretežno lepo vreme, sa mogućim padavinama.
9°C
Brzina vetra: 2 m/s SZ
Naleti vetra: 3 m/s
max. UV-Index: 1
Prognoza - 20.12.2018.
Dan
Mestimično oblačno.
Mestimično oblačno.
9°C
Brzina vetra: 2 m/s JI
Naleti vetra: 3 m/s
max. UV-Index: 1
 

Kontakt

Share This