021/453-063 • 062/453-799 Mi smo online, slobodno pitajte! ➜ perlatours@sbb.rs

Halkidiki

 

KASANDRA

Preporučujemo sledeća letovališta:

Polihrono Hanioti Nea Skioni

SITONIA

Preporučujemo sledeća letovališta:

Metamorfozis Neos Marmaras Kalamitsi Sarti

Izaberite smeštaj

Informacije o Halkidikiu

POLOŽAJ: Poluostrvo Halkidiki leži jugoistočno od Soluna i sa svoja tri sekundarna poluostrva, Kasandrom, Sitoniom i Atosom (Svetom Gorom) predstavlja jednu od najslikovitijih oblasti Grčke.
POVRŠINA: Oblast Halkidikia zauzima površinu od 2.918 kilometara kvadratnih u kojoj živi oko 109.500 stanovnika. Glavno sedište oblasti je mesto Poligiros.
OBALA: Izuzetno razuđenu obalu, koja u dužini od 250 km okružuje poluostrvo obrazujući četiri zaliva, zapljuskuje kristalno čisto Egejsko more. Plaže su duge, peščane i šljunkovite.
ZNAMENITOSTI: Manastirska zajednica na Atosu predstavljala je Nojevu barku Pravoslavne hrišćanske vere u Vizantijskom periodu. Danas je utočište mnogobrojnih monaha i meka hodočasnika na koju ženska noga još nije kročila. Izuzetan prirodni spomenik je Jama kod sela Petralona, u kojoj su pronađeni dokazi postojanja života na poluostrvu još iz Srednjeg kamenog doba.

Pogledajte našu ponudu smeštaja na Halkidikiu:

 

PolihronoHaniotiNea Skioni Metamorfozis Neos Marmaras Kalamitsi Sarti

Polihrono

Apart. hotel Sarikas

Apart. hotel se nalazi nadomak centra Polihrona, udaljen od centra minut i od plaže četiri minuta hoda. Apart. hotel raspolaže recepcijom, dvokrevetnim studiima, i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima, otvorenim bazenom i parkingom.

read more

Apart. hotel Poseidonio

Apart. hotel se nalazi u centru Polihrona, udaljen od plaže minut hoda. Market je u neposrednoj blizini. Apart. hotel raspolaže recepcijom, dvokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima, restoranom i parkingom.

read more

Vila Adam 2

Vila se nalazi u mirnom delu Polihrona, udaljena od centra dva i po minuta i od plaže dva minuta hoda. Market je u neposrednoj blizini. Vila raspolaže četvorokrevetnim apartmanima i parkingom.

read more

Vila Moustakas

Vila se nalazi u centralnom delu Polihrona, udaljena od plaže 40 koraka i od centra minut hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima.

read more

Vila Moustakas Lux

Vila se nalazi u centralnom delu Polihrona, pored Vile Moustakas, udaljena od plaže 40 koraka i od centra minut hoda.  Vila je luksuzno opremljena i raspolaže komfornim apartmanima sa 2 terase za 2 do 7 osoba.

read more

Hotel Jean Marie

Hotel se nalazi u centralnom delu Polihrona, na domak plaže. Market je u neposrednoj blizini. Hotel raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Postoji mogućnost iznajmljivanja dečijeg krevetića.

read more

Hanioti

Vila Eleni

Vila se nalazi nadomak centra Haniotia, udaljena od centra pola minuta i od plaže minut i po hoda. Market je u neposrednoj blizini. Vila raspolaže trokrevetnim studiima.

read more

Vila Odysseas

Vila se nalazi u centru Haniotia, udaljena od plaže dva i po minuta hoda. Vila raspolaže trokrevetnim studiima. U svakom studiu se nalazi kuhinja sa frižiderom, TV prijemnik i klima uređaj.

read more

Vila Anna

Vila se nalazi u centru Haniotia, udaljena od centra pola minuta i plaže dva minuta hoda. Market je u neposrednoj blizini. Vila raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim apartmanima.

read more

Apart. hotel Penny’s

Apart. hotel se nalazi u mirnom delu Haniotia, udaljen od centra pet i od plaže tri minuta hoda. Apart. hotel raspolaže recepcijom, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima, otvorenim bazenom i parkingom.

read more

Nea Skioni

Vila Bellos

Vila se nalazi u mirnom delu Nea Skionia, nadomak plaže, udaljena od uređene plaže minut i od centra tri minuta hoda. Vila raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim apartmanima, velikim dvorištem sa roštiljem, ležaljkama, suncobranima i garniturama za sedenje.

read more

Metamorfozis

Neos Marmaras

Apart. hotel Aleksandra

Apart. hotel se nalaziu mirnom delu Neos Marmarasa, između centra Neos Marmarasa i plaže „Paradisos“, udaljen od plaže 2 minuta, a odplaže „Paradisos“ šest i po minuta hoda.

read more

Vila Dr Serhan 1

Vila se nalazi u centru Neos Marmarasa, udaljena od gradske plaže devet minuta hoda. Market je u neposrednoj blizini. Vila raspolaže četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanom. U vili postoji besplatna konekcija na internet, a u svakom apartmanu TV prijemnik i klima uređaj…

read more

Vila Dr Serhan 3

Vila Dr Serhan 3 se nalazi na ulasku u Neos Marmaras, udaljena od plaže „Paradisos“ četiri minuta hoda. Market je u neposrednoj blizini.

read more

Kalamitsi

Vila Kalamitsi studios

Vila se nalazi u centru malog mestašca, udaljena od plaže minut hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studiima, četvorokrevetnim apartmanima, roštiljem i parkingom u dvorištu.

read more

Sarti

Vila Afroditi

Vila se nalazi u starom i mirnom delu Sartia, u blizini glavnog trga i crkve, udaljena od plaže minut i od centra sedam minuta hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studiima.

read more

Vila Sartios

Vila se sastoji od dva dela i nalazi se u mirnom delu Sartia, nedaleko od glavnog trga, udaljena od plaže minut i od centra pet minuta hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studiima i trokrevetnim studiima sa pomoćnim krevetom

read more

Vila Chrisula

Vila se nalazi u centru Sartia, udaljena od plaže pola minuta hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim studiima, dvokrevetnim studiima sa pomoćnim krevetom i četvorokrevetnim studiima.

read more

Vila Tanasis

Vila se nalazi u novom i mirnom delu Sartia, okružena sa stablima maslina, udaljena od plaže pola minuta i od centra pet i po minuta hoda. Vila raspolaže sa četvorokrevetnim apartmanima sa prostranim terasama i roštiljem u dvorištu.

read more

Vila Arhon

Vila se nalazi u novom i mirnom delu Sartia, udaljena od plaže pola minuta i od centra pet minuta hoda. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studiima.

read more

Vila Stella

Vila se nalazi u novom i mirnom delu Sartia, udaljena od plaže pola minuta i od centra pet i po minuta hoda. Vila raspolaže četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima i roštiljem u dvorištu.

read more

Vila Evangelia

Vila se nalazi u mirnom delu Sartia, udaljena od plaže 40 koraka i od centra šest minuta hoda. Market je u neposrednoj blizini. Vila raspolaže komfornim dvokrevetnim i trokrevetnim studiima.

read more

Vila Panajota

Vila se sastoji od dva dela i nalazi se u novom delu Sartia, poznatijeg pod imenom Sarti beach, udaljena od plaže pola minuta i od centra dvadeset minuta hoda. Vila raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studiima.

read more
Share This