021/453-063 • 062/453-799 Mi smo online, slobodno pitajte! ➜ perlatours@sbb.rs

Garantovani su polasci iz svih navedenih gradova. Za transfere do i od Novog Sada/Beograda koriste se mini bus, kombi, putnički automobil i linije redovnog autobuskog prevoza.

Raspored sedenja se određuje po redosledu prijava putnika, od prvog do poslednjeg sedišta u autobusu gde su sedišta u jednom nivou, dok je kod spratnih autobusa raspored sedenja od prvog u donjem do poslednjeg sedišta u gornjem delu. Četvoročlane porodice raspoređuju se na isti način: prvo na sedišta za stolom (ako u autobusu postoje), a zatim „linijski” u istom redu. Prilikom prijave putnici mogu izraziti želje za sedenjem na određenim mestima u autobusu. Organizator ih, ako je moguće u odnosu na već prijavljene, može ali ne mora uvažiti (osim u slučajevima dokumentovanih posebnih potreba za invalide ili trudnice).

Broj putnika po smenama može se razlikovati, zato se Organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. Iz istog razloga moguća je organizacija polaska jednim autobusom na dve destinacije, a time i mogućnost angažovanja autobusa grčkog partnera za deo putovanja u Grčkoj.

Prevoz je organizovan autobusima turističke klase (klima, audio-video oprema). Količina prtljaga je ograničena na dva komada po osobi, a prevoz istog je besplatan.

Uobičajeno trajanje putovanja od Novog Sada do: Halkidikija – Kasandre 14 sati, Halkidikija – Sitonie 14 sati, Pierie 13 sati, Strimonikos zaliva 13 sati i Tasosa 15 sati, uključujući pauze i četiri granične procedure, zbog kojih su moguća čekanja sa nepredvidivom dužinom trajanja, na koja Organizator putovanja ne može uticati. U posadi autobusa su dva vozača i pratilac grupe.

Sanitarni propisi na granicama, posebno na ulazu u Grčku, zabranjuju unošenje prehrambenih proizvoda, pre svega svih vrsta mlečnih proizvoda i mesa, osim konzerviranog, i dugotrajnih prerađevina.

Uobičajeno vreme dolaska autobusa u letovališta je oko 09,00 h po lokalnom vremenu (+1 sat u odnosu na naše vreme). U slučaju dolaska ranije od predviđenog vremena, postoji mogućnost da putnici moraju sačekati na završetak spremanja smeštajnih jedinica.

Udaljenost od mesta dolaska i povratka autobusa do smeštajnog objekta je od 20 do 200 metara (precizna informacija za svaki objekat – u agenciji). Prenos prtljaga u letovalištu nije organizovan.

Poslednjeg dana boravka u letovalištu u periodu od napuštanja apartmana do polaska za Srbiju, obezbeđen je prostor za odlaganje prtljaga u svim objektima u letovalištu, a u većini smeštajnih objekata postoji mogućnost korišćenja tuša i toaleta.

Povratak iz:
Nea Skionia je poslednjeg dana smene boravka u 16:30 h.
Polihrona je poslednjeg dana smene boravka u 18:00 h.
Sartia je poslednjeg dana smene boravka u 17:00 h.
Kalamitsia je poslednjeg dana smene boravka u 17:15 h.
Neos Marmarasa je poslednjeg dana smene boravka u 18:00 h.
Metamorfozisa je poslednjeg dana smene boravka u 19:00 h.
Nei Poria je poslednjeg dana smene boravka u 17:00 h.
Leptokarie je poslednjeg dana smene boravka u 17:20 h.
Olympic Beacha je poslednjeg dana smene boravka u 18:00 h.
Paralie je poslednjeg dana smene boravka u 18:15 h.
Stavrosa je poslednjeg dana smene boravka u 17:00 h.
Limenarie je poslednjeg dana smene boravka u 17:00 h.
Skale Sotire je poslednjeg dana smene boravka u 17:20 h

Za autobuse koji dolaze sa Halkidikia, Pierie i Strimonikos zaliva, očekivani dolazak u Beograd je narednog dana oko 06:30 h, (transfer za Pančevo), a u Novi Sad oko 08:00 h. Odmah nakon kraće pauze u Novom Sadu, putnici dalje nastavljaju za Bačku Palanku, Zrenjanin, Kikindu, Bečej, Vrbas, Sombor, Bačku Topolu, Sentu i Suboticu uz korišćenje transfer vozila.

Za autobuse koji dolaze sa Tasosa očekivani dolazak u Beograd je narednog dana oko 08:00 h, (transfer za Pančevo), a u Novi Sad oko 09:30 h. Odmah nakon kraće pauze u Novom Sadu, putnici dalje nastavljaju za Bačku Palanku, Zrenjanin, Kikindu, Bečej, Vrbas, Sombor, Bačku Topolu, Sentu i Suboticu uz korišćenje transfer vozila.

 

 

Prevoz i informacije

Rezervišite: 021/453-063 • 062/453-799

 

Share This